tuotteet

HOIDOISSA KÄYTETYT TUOTESARJAT JA LAITTEET

Annamme yksilöllistä hoitoa käyttäen ihotyypille soveltuvia aineita.


Mahler

Mahlerin tuotteet ovat valmistettu ekologisesti. Niihin ei ole käytetty eläinkokeita, ei raaka-aineissa eikä valmiissa tuotteissa. Sertifikaatti ISO 9001 takaa tuotteen laadun, turvalllisuuden ja aitouden. (kuvapankki Lehd01/Lehd01 – Sothys Group).
Sarja on hyvin monipuolinen. Hoitotuotteita on eri ihotyypeille sekä eri ikäkausille.


Denova Pro

Denova Pro -ihonhoitotuotteissa yhdistyy korkealaatuiset ainesosat, luonnollisuus ja erinomainen hintalaatusuhde. Denova Pro on palkittu ammattilaissarja, joka on kerännyt paljon suosiota Keski-Euroopassa.


Lydia Dainow

Lydia Dainow on korkealaatuinen sveitsiläinen ammattihoitosarja. Tuotteiden teho perustuu vuodesta 1934 kerättyyn kokemukseen ja ne valmistetaan edelleen alkuperäismetodein. Raaka-aineet tulevat kasvikunnasta ja phytouutteista. Ne hoitavat ja uudistavat ihoa intensiivisesti, mutta ovat hyvin hellävaraisia ja ihoystävällisiä.


Bielenda

Bielenda on puolalainen luonnon raaka-aineisiin pohjautuvan kosmetiikan edelläkävijä, jolla on pitkä kokemus tuotekehityksestä ja kasviuutetutkimuksesta. Tuotteissa suositaan luonnollisia raaka-aineita ja käytetään paljon ekosertifioituja ainesosia. Runsas määrä aktiiviaineita ja hyvä imeytyvyys tekevät hoidoista tehokkaita. Aineosat ovat tutkitusti kullekin ihotyypille sopivat.

Ditelle

Ditelle 900, DitLaser, Ditelle UPI -laitevalmistaja. Ultraäänipuhdistus, imeytys, kiinteytys, kohotus, arpien hoito, silmänympäryshoidot ym.


Derma Clear Photo Thermolysis

Valoimpulssilaite karvojen poistoon sekä erilaisten iho-ongelmien kuten aknen hoitoon.


valoimpulssilaite
Jalka- ja kasvohoitola Marja-Liisa logo
Kosmetologiset hoidot Hoitotuotteet Yhteystiedot Hinnasto